Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına inanılır.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek mutlu ve huzurlu olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada eşine sarılıp öpmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeği öpmek sarılmak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments