Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiline sarılmak öpmek

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işaret eder.

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulur.

Rüyada babaya sarılmak öpmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine sarılmak ve öpmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments