Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, onları tebrik edeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, o işi canlandıracağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, zahmete düşeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek kazancının her geçen gün artacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, sözleri tutulacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşına sarılıp öpmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini öpmek sarılmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments