Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiline sarılıp öpmek

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı ifade ederken güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek herkesin önünde olacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, alim insanlardan sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek konforundan da ödün vereceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek gelmek istediği noktalara geleceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada birine sarılmak öpmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments