Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye öpmek

Rüyada eski sevgiliye öpmek

Rüyada eski sevgiliye öpmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, gelirinin sürekli olacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye öpmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, adının fesada karışacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, sorunsuz geçeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments