Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek mutlu ve huzurlu olunacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek her zaman sevgi göreceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada anne eli öpmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen annesinin elini öpmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments