Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hainlik yapacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Gerçek herkese farklı görünüyor.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, dünyasının bir anda değişeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek gözyaşının dineceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments