Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, umutların yıkılacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya gereksiz konuşmaları dinlemek yerine uygulayıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine işarettir.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, onun istediği yoldan gideceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşla telefonda konuşmak yanlış yönde kararlar verileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak bekar ise evleneceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşla konuşmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments