Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, mevki kaybına uğrayacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi dinleme konusunda gönüllü olsalar da, tavsiyelerinizi yerine getirme konusunda aynı heyecanı duymayabilirler.

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yaşamının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle sarılmak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili sarılmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sarıldığını görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments