Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, işlerinin düşeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak gördüyseniz:

  • Kararlı adımlar atabilir veya bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisine sarılmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili sarılmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiline sarılmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak her isteklerinin yerine geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments