Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmak üzere olan pek çok durumun, olanağın ya da seçeneğin farkında olmalısınız.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak kazancın her daim artacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, hata ve günah işlemekten uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, güzel bir yola çıkılacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak sevindirici haberler alınacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyumak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yeteneklerini geliştirmeye, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments