Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin sana sarıldığını görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, böylece hayatından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sana bakarken görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili sarılmak işlerin sürekli artacağına, hoşgörülü biri olunacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments