Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin sarıldığını görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, o masumların bedduasını alacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, dertlerine derman bulacağına, ailenin büyüyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Özel kararlar almadan önce iyi düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgiline sarılmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak birbirlerine her konuda destek olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, eve kapanacağına, büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sarılırken görmek endişelerin biteceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments