Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle sarılmak

Rüyada eski sevgilisiyle sarılmak

Rüyada eski sevgilisiyle sarılmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, o işi canlandıracağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiline sarılmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye sımsıkı sarılmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, geleceğine bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak toplumda iyi bir yer edineceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments