Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi sarılmak

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, refaha erileceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, işlerinin başarılı olacağına, en tepkedeki kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, sorunlarının da son bulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, muradın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sarıldığını görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hikmete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi sarılırken görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, hastalıklardan kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sımsıkı sarılmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, gönlünün rahata ereceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments