Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili sarılmak

Rüyada eski sevgili sarılmak

Rüyada eski sevgili sarılmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, gelirinin de artmayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili sarılmak gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Rüyada eski sevgiliyle sarıldığını görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, işinde terfi alacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi sarılarak görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisine sarılmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak kötülüklerden uzak kalacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments