Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili telefonda konusmak

Rüyada sevgili telefonda konusmak

Rüyada sevgili telefonda konusmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, küfürlü söze, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgili telefonda konusmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Rüyada sevgili telefonda konusmak edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine yorulur.

Rüyada telefonla konu mak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, onları gücendireceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işarettir.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek sevinç ve mutluluğa, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek galibiyetlerinin artacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments