Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle konuşmadığını görmek

Rüyada sevgiliyle konuşmadığını görmek

Rüyada sevgiliyle konuşmadığını görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle konuşmadığını gördüyseniz:

  • Belli plan, proje veya ilişkilerin işleyişi konusundaki gerçek fikirlerinizi ortaya çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada konuşmadığın sevgiliyi görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak değer verdiği gibi kıymet göreceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, evine bereket geleceğine, iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle konuşmadığını görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments