Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, umutlarının söneceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Ev ya da aileyle ilgili problemler stres yaratabilir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, şeytana uyacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek borçlarının hafifleyeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini hamile görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, işinin en iyisi olacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments