Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments