Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, yolunda devam edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizi duygusal anlamda zayıf gösterebilecek durumlardan korunmanıza yardım edebilir.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak darlığa düşmeyeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada eski kocanın elini tutmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına alamet eder.

Rüyada eski eşinin elini tutmak uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşin elini tutmak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments