Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilin elini tutmak

Rüyada eski sevgilin elini tutmak

Rüyada eski sevgilin elini tutmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, para pul sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yardımcı olacağınız kişileri yaşam tarzınız üzerinde değişiklik yapmanızı sağlayabilirler.

Rüyada eski sevgili elini tutmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, işlerinin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına alamet eder.

Rüyada eski eşin elini tutmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Rüyada eski kocanın elini tutmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaklaşan güzel günlere, iyi kısmetleri olacağına yorulur.

Rüyada eski eşinin elini tutmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments