Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini elini tutmak

Rüyada eski sevgilini elini tutmak

Rüyada eski sevgilini elini tutmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, daha çok iş yapacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak hayırlı kapılara ulaşacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili elini tutmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak kalbini tekrar hayata açacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, esenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin elini tutmak yakın zaman içinde kazancının artacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada eski kocanın elini tutmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, ana baba dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşin elini tutmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments