Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kocanın elini tutmak

Rüyada eski kocanın elini tutmak

Rüyada eski kocanın elini tutmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski kocanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Yeni düzenlemeler, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada eski kocanın elini tutmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada kocasının elini tutmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet eder.

Rüyada kocanın elini tutmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili elini tutmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşin elini tutmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, bereket ve zenginlik olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments