Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin elini tutmak

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, muradının gerçekleşeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Kayıplardan sakınmak için dikkatli ilerlenmesi gerekiyor.

Rüyada eski sevgili elini tutmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak hem yeni yerler göreceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ticaretinin de hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinin elini tutmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşin elini tutmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, çıkmaza düşeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski kocanın elini tutmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments