Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşin elini tutmak

Rüyada eski eşin elini tutmak

Rüyada eski eşin elini tutmak hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bir plan, macera ya da projeyi istediğiniz kıvama getirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada eski eşinin elini tutmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, faydalı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşin elini tutmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş eşin elini tutmak dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin elini tutmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş eşinin elini tutmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ölen eşinin elini tutmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, nahoş sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments