Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinin elini tutmak

Rüyada eski eşinin elini tutmak

Rüyada eski eşinin elini tutmak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarını çözeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, taşınma, dekorasyon ya da tadilat türünde işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.

Rüyada eski eşinin elini tutmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada eski eşin elini tutmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin elini tutmak kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş eşinin elini tutmak zamanla daha çok para elde edeceğine, maddi gücünün eksileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşin elini tutmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen eşinin elini tutmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kişiye hep umut olacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments