Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini öpmek

Rüyada eski sevgilisini öpmek

Rüyada eski sevgilisini öpmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini öpmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, iftiraya maruz kalınacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, ailesini de mutlu edeceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek ailesi ile mutlu olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek risk almaktan özenle kaçınacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments