Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın kavga ettiğini görmek

Rüyada babanın kavga ettiğini görmek

Rüyada babanın kavga ettiğini görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına tabir olunur.

Rüyada babanın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla kavga ettiğini görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments