Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, yüzüne kan geleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler artıyor.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, ekmeğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, aylık gelirinin artacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, rızkın artacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments