Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, bereketin ve verimin geleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak psikolojik olarak düzeleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, dünya malına kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak maddi kayba uğrayacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments