Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, yarardan çok zarar getireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments