Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, cebinin para göreceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla gördüyseniz:

  • Geçmişte size faydası dokunmuş kişilere yardımcı olabilir veya borcunuz olan grup veya topluluklara maddi manevi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, büyük mutluluk duyulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek çocuk sahibi olunacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada nişanlının eski sevgilisini görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak tatsız durumlar yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments