Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak parasının ve malının artacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, canını ve malını garanti altına alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments