Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, rahatsızlık duyulacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak kişinin yüzünün güleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments