Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, o işi canlandıracağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, müşterilerinin çoğalacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak daha güçlü bir hale geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, ilerleyemeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlının eski sevgilisini görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments