Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, büyük özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, istediği evde oturacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak dolandırılacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak dini inançların güçleneceğine, bol bol moral depolanacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, işlerinin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments