Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, dinden çıkacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak başarılarının devamlı olacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, işindeki verimin artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments