Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye tükürmek

Rüyada eski sevgiliye tükürmek

Rüyada eski sevgiliye tükürmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek güzel davetler alacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek her türlü başarıyı elde edeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye tükürmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisine kavuşmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, zorlukların yaşanacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı ortamda olmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak başarısının azalacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments