Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yaralandığını görmek

Rüyada eski sevgilinin yaralandığını görmek

Rüyada eski sevgilinin yaralandığını görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kazançlı işler yapacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Bir plan, macera ya da projeyi istediğiniz kıvama getirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yaralandığını görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yaralandığını görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin yaralandığını görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin evinde olmak sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi perişan görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, onların güvenini sarsacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi bıçaklamak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments