Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, insanlarla uyumunun artacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek bazen de rahat geçeceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün sivilceli olduğunu görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments