Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, dertlerinden arınacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Rüyada anne baba boşandığını görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, düşmanlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yeteneklerini geliştirmeye, çalışmalarının artacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments