Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kötü duygularını yeneceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi kızıl saçlı görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek huşu içinde devam edeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başını okşamak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi okşamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerin iyiye gideceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak haram mala, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments