Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini sigara içerken görmek

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini sigara içerken gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, kısmetli kapıların açılacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, idealist kimse olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek başka kimselere de yardım edeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments