Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, canın derdine düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, zaferlere doymayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek hayatının düzene gireceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, duaların kabul göreceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments