Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını gördüyseniz:

  • Tavsiyelerinizin, önerilerinizin veya rehberliğinizin önem taşıdığı başlıklarda bazı kişiler sizi takip etmek istemeyebilirler.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, esenleyeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, herhangi zarara uğramayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, fedakârlıklar yapacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin seni kıskandığını görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments