Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, hastalıkların uzak duracağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin seni aradığını görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, neşesini kaybedeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments