Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini gördüyseniz:

  • İsteklerinizin arkasında durmanız uzlaşarak elde edeceklerinizden daha fazla şey vaat ediyor olabilir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek sorunlarını bitireceğine, planlı ve programlı davranacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili özlemek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni özlediğini görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi özlemek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini özlemek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments