Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu gördüyseniz:

  • Olayları hızlandırmaya veya zorlamaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi korumak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek sabırla hayatına devam edeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments