Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, evlat sahibi olunacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini gördüyseniz:

  • Ya da ilerde zararını görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek keyfe kavuşacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments